Neem contact met ons op

Geïnteresseerd? Schroom niet en neem contact met ons op of kom langs! U kunt ons telefonisch bereiken op 0299-780345 of 06-52463752. Per mail kunt u ons bereiken via info@mediationwaterland.nl en vanerp@mediationwaterland.nl. Voor persoonlijk contact kunt u altijd even bij ons langskomen (geef van tevoren even een belletje voor de beschikbaarheid!).


Haven


Bereikbaarheid

Het kantoor is gelegen in het centrum van Monnickendam aan de Havenstraat 29. Het is goed bereikbaar per auto, alleen is parkeren vaak even zoeken in de omgeving (kosteloos). Een wat groter parkeerterrein bevindt zich vlakbij aan de kop van de Havenstraat, bij de Haringburgwal, hoek Moordsteeg en meestal lukt het ook wel om voorbij kantoor, links over de brug aan de haven de auto kwijt te raken.

Openbaar vervoer: diverse bussen doen Monnickendam aan, alleen niet in de binnenstad. Vanaf de bushaltes aan de rand van de stad is het maximaal vijf minuten lopen.


U vindt ons hier


Routebeschrijving

Vanaf de N247, de weg van Amsterdam naar Volendam/Hoorn kunt u twee afslagen nemen om de binnenstad te bereiken. Het handigste is de afslag Monnickendam-Noord. U rijdt dan over de Nieuwendam, neemt de eerste afslag links (Haringburgwal). De Haringburgwal gaat over in de Havenstraat. Het kantoor treft u aan aan de linkerzijde, tegenover Havenstraat nummer 4.


Havenstraat 29 - 1141 AX Monnickendam - T:0299-780345 - info@mediationwaterland.nl
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring