Even voorstellen

Sjef-van-Erp

mr. Sjef van Erp


Sjef van Erp

Mediator & Juridisch adviseur

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Sjef van Erp en ik ben oud-notaris. Na mijn rechtenstudie, die mij de titel mr. heeft opgeleverd, ben ik in 1987 gaan werken in het notariaat. Sinds 1995 ben ik ondernemer, waarvan de laatste twaalf jaar als notaris in Amsterdam-Noord.


Gedurende die periode heb ik op allerlei juridische terreinen gewerkt en aldus de nodige ervaring en expertise opgebouwd. En dat voor particulieren, voor het MKB en ook voor beursgenoteerde ondernemingen, heel gevarieerd dus. Uiteraard heb ik gedurende die jaren ook een enorm netwerk opgebouwd wat nu handig is voor de hele specialistische vragen.


Ik ben geboren in 1963 en dan kom je op een gegeven moment in een fase waarbij je jezelf afvraagt of je de komende 20 jaar nog hetzelfde werk wilt blijven doen. Voor mij was die keuze uiteindelijk duidelijk en ik ervaar het als een enorme stimulans om nu mijn eigen kantoor te hebben, waarbij ik mij richt op het helpen van mensen. Dat kan zijn door middel van mediation, wat een prachtig hulpmiddel is om naar een win-win situatie voor alle betrokkenen te komen, en anderzijds door uw probleem uit handen te nemen en alles in het werk te stellen om het voor u op te lossen.

Kom eens langs voor een eerste kennismaking, dat kost u niets!


Mediation Waterland onderscheidt zich van de collega-mediators en adviesbureau's op de volgende punten:

1. Wij hebben flexibele openingstijden, op afspraak als het u uitkomt, ook ’s-avonds en in het weekend;

2. Sjef van Erp heeft als oud–notaris meer dan 25 jaar ervaring op allerlei rechtsgebieden, inclusief de   fiscale hoofdlijnen en is gespecialiseerd in personen- en familierecht;

3. We zijn erg goed in nalatenschapsmediation. Vanwege de notariële ervaring is alle kennis op het gebied van afhandeling van nalatenschappen in huis en gecombineerd met mediation geeft dat goede resultaten, waardoor de familie weer met elkaar verder kan;

4. Wij hebben korte lijnen, snelle afhandelingen en een goede bereikbaarheid;

5. Mediation sessies kunnen desgewenst ook in het Engels worden gevoerd;

Avegaar 18 - 1141 JG Monnickendam - T: 06-52463752 - info@mediationwaterland.nl
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring